top of page

Herfst! Een heerlijk seizoen voor loslaten en naar binnen keren.


Een lappendeken van kleuren verschijnt over de wijnvelden, bomen met vuurrode bladeren laten zich als kaarsen zien. De dagen worden korter en het tempo vertraagt. De natuur laat de bladeren vallen en met af en toe een stevige storm vindt er een grote schoonmaak plaats. Dat is herfst!

.

Een heerlijk seizoen voor loslaten en naar binnen keren.

Voelen en luisteren naar je lichaam. Loslaten wat niet meer bij je past.

.

Kan jij meebewegen met dit seizoen? Kan jij vanuit rust, ruimte creëren? Opschonen wat niet meer bij je hoort en helderheid krijgen wat bij je past en welke kant je op wilt.

.

Of voel je dat je ernaar snakt? Maar het lukt je niet.

Je voelt dat er iets wringt maar je kunt niet de vinger op de zere plek leggen.

Je zou meer energie en ontspanning willen maar weet even niet hoe.

Je wilt graag weer ondernemen en doen waar je hart ligt op een ontspannen manier.

.

Daar kan ik je bij helpen!

.

Ik wil graag met je delen met welke mooie dingen ik bezig ben. Dat als ik er midden in zit dat alles vanzelf gaat, moeiteloos en dat het geen energie kost. Dat het soms even zoeken is naar de juiste woorden. Maar eigenlijk zijn die niet belangrijk want het gaat om de intentie die er achter zit. En dat het zo fijn is om dingen vanuit moeiteloosheid te doen, vanuit flow….

.

Dat ik achter de schermen al hele mooie coachgesprekken heb. Dat ik mensen leer kennen vanuit de spiegelgesprekken die ik heb en dat ze met mooie inzichten, vol energie en verhelderd de hoorn op de haak leggen 😉.

.

Hoe heerlijk lijkt jou dat? Dat alles weer vanzelf gaat? Wil jij gewoon weer even gek doen; even weer wat anders dan je gewend bent; weer even een boost in je energie? Even van het bekende pad af en kijken wat er nou in de weg zit om daadwerkelijk je eigen pad te bewandelen.

.

Als vrouwelijke ambitieuze ondernemer of professional doe je het misschien al. Maar soms gaat het ten koste van andere dingen. Is er geen juiste balans tussen je werk, je gezinssituatie en jezelf.

Iets wringt er. Moet het zo? Is dit de manier?

.

Waar is de lol? De aandacht? De energie? De rust?

.

Voel je dat het wringt omdat je weer wordt opgeslokt door je werk en door alle activiteiten binnen het gezin? Mis je een stuk plezier of energie? Of herken je dat je dat graag wilt alleen weet je niet meer hoe?

.

Zou jij vanuit moeiteloosheid, vanuit ontspannenheid, een hoofd zonder chaos weer doen waar je hart ligt. Vanuit rust, ruimte creëren zodat je weer een energiek leven hebt dat goed voelt voor jou? Zodat jezelf kan groeien en je bedrijf stappen kan laten zetten. Met een gezinsleven waar je trots op bent.

.

Ik nodig je graag uit voor een GRATIS SPIEGELGESPREK.

.

Het is echt waardevol. Gun jezelf een half uur de tijd. Voor jezelf. Waarbij je inzicht krijgt wat het nou is wat er zo wringt. Waarbij je daarna al zoveel meer rust, tijd en energie ervaart.

Het gesprek t.w.v. € 97,-, geeft je:

• Helderheid in wat jou in de weg zit voor een energieke ‘werk-privé’ balans

• Je leert welke strategieën je kunt volgen naar meer ruimte voor jezelf, meer plezier & vitaliteit en meer ondernemen vanuit je hart

• Je leert welk eerste stap je kunt zetten in de ‘voor jou’ juiste richting

• Je krijgt concrete tips, op maat voor jou

Een klant van mij zei het volgende over het spiegelgesprek:

“Ik heb het geluk om de ‘spiegelgesprekken’ van Mireille te mogen meemaken. Loepzuiver, met een hartelijke warmte gegeven. Ik ervaar tijdens en na het gesprek met haar zelfs fysiek de reactie van mijn lichaam. Mijn lichaam bevestigt wat zij mij aanreikt. Er verschuift iets in mij, en dat kan ik voelen. Want zij weet hoe je lichaam je beste vriend(in) kan zijn. Hoe mooi is dat!“

Wil jij meer rust, tijd en energie ervaren? Wil je een inspirerend spiegelgesprek? Stuur me dan een mail naar Mireille.van.Haasteren@gmail.com.


Categorieën
Recent
Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page