top of page

Vriendinnenarrangement

Wil je er een paar dagen tussenuit samen met je vriendinnen en genieten van authentiek Italië in een inspirerende omgeving? Een lang weekeind met een gouden randje. 

 

Casa Castignano is een heerlijke plek om te zijn. Je hoort de stilte, voelt de kracht van de zon en geniet van het uitzicht. Met aandacht voor jezelf en elkaar, kun je genieten, energie opdoen en je laten verwonderen….

Life is about creating and living experiences

that are worth sharing

20170618_162605.jpg

Een heerlijk thuis, een ontspannende shiatsumassage, een prachtige omgeving, een wijnproeverij en de pure Italiaanse keuken maakt het samen met je vriendinnen een onvergetelijk weekeind.  

Het programma

Dag 1

We ontvangen je met een heerlijke aperitivo. Het genieten kan beginnen. Van het uitzicht, van elkaar. In de avond zal je de sterren aan de hemel zien fonkelen. Je hoeft nergens meer aan te denken want ook het avondeten wordt voor je verzorgd. 

ontvangst aperitivo 0.jpg
Dag 2

's Ochtends sla je slaperig de luiken open en zal je je vergapen aan het uitzicht. Een heerlijke ontbijt staat voor je klaar met lokale producten en verse eieren van onze kippen.

terras ontbijt 0.jpg
Image2.jpg
Dag 2

Overdag kan je lekker relaxen. Vanuit huis een mooie wandeling maken door de heuvels, lekker een boek lezen of erop uit gaan om de omgeving te verkennen., 

Image3.jpg
Dag 2

Voor één of twee personen zal een ontspannende shiatsu-massage (door mij gegeven) ingepland worden.  Een heerlijke verwennerij aan huis.

shiatsu 0.jpg
shiatsu 1.jpg
Dag 2

Aan het einde van de dag staat een wijnproeverij ingepland. Bij één van de lokale cantina's. De kleine ambachtelijke wijnmaker vertelt met passie zijn verhaal en laat je de verschillende wijnen proeven.

wijnproeverij 1.jpg
Dag 2

s' Avonds kunnen jullie genieten van een diner in een authentiek Italiaans restaurant. 

gerecht.jpg
Dag 3

Je kijkt over de glooiende heuvels met druivenranken en olijfgaarden en ziet in de verte de zon schitteren in de zee. Heerlijk wakker worden in je eigen ritme. 

huis uitzicht 2.jpg
Dag 3

Een ontbijt met pure ingrediënten zoals pannekoekjes met vlierbloesem en verse aardbeien. Of op z'n Italiaans aan de bar. Het komt allemaal aan bod. 

20190524_073255.jpg
Image1.jpg
Dag 3

Overdag kunnen jullie relaxen, een mooie wandeling maken in de bergen of aan zee. Lekker winkelen of de historische stad Ascoli Piceno bezoeken. Ook kan een shiatsumassage worden ingepland.

strand 0.jpg
eropuit bergen.jpg
eropuit Ascoli 1.jpg
20190623_123500 2.jpg
Dag 3

s' Avonds schuif je aan bij een lokaal restaurant voor authentieke Italiaanse gerechten. 

tomaat.jpg
Dag 4

Afhankelijk van de vluchttijden kan je nog lekker genieten, een marktje bezoeken, shoppen of onderweg een dorpje bezichtigen.

Image43.jpg

In bovenstaande foto zie je links in het midden Casa Castignano, tussen de glooiende heuvels en in de verte de zee.

20190929_125045.jpg
vrienden.jpg
Vriendinnenarrangement

Prijs € 395,- p.p. bij 3-5 personen; € 465,- p.p. bij 2 personen

Inclusief
  • 3 (of 4) nachten bij Casa Castignano op basis van logies en ontbijt
  • Aperitivo bij aankomst
  • 1x Diner bij aankomst  
  • 2x Lunch of diner in een Italiaans restaurant
  • Ontspannende shiatsumassage
  • Wijnproeverij bij locale Cantina
  • Linnengoed voor keuken, badkamer en bed
  • Schoonmaak van het huis
  • De prijs is exclusief vervoer
Wil je meer informatie of reserveren? Je kunt me mailen of bellen
Mireille.van.Haasteren@gmail.com of +39 366 392 8585

"We hebben genoten! Van de rust, de stilte en het dolce far niente. De natuur en het mooie huis zijn adembenemend. Dank voor het warme ontvangst, jullie gastvrijheid en de shiastsubehandelingen. Een heerlijk weekeind in het gezelschap van onze viendinnen ! Een plek om terug te komen." 4 dames

bottom of page