top of page

ARRANGEMENTEN

Ontdekken, beleven en genieten

Je kijkt over de glooiende heuvels met de druivenranken en olijfgaarden en ziet de zon schitteren in de zee hier 20 minuten rijden vandaan. In de sfeervolle tuin rondom het huis vind je heerlijke verse vruchten en kruiden, mooie ingrediënten voor een pure smaakvolle maaltijd. Vanuit deze heerlijke plek delen we de mooiste plekjes en adresjes van de streek die je zelf gaat ontdekken. Het prachtige strand van Grottammare en San Benedetto del Tronto, evenals de fraaie stad Ascoli Piceno. Je kunt lekker toeren door de heuvels naar de dichtbij liggende dorpen. Of in het mooie Nationaal Park van de Sibellini heerlijk wandelen. En de wijnliefhebber kan de locale wijn ontdekken bij de vele cantina's.

s' Ochtends kan je heerlijk aanschuiven aan tafel voor een uitgebreid ontbijt met verse locale producten. En verder verloopt de dag zoals is aangegeven in het arrangement. Alles wordt verzorgd en je hebt vrijheid in je eigen programma.

IL DOLCE FAR NIENTE
PURE VERWENNERIJ

Wil je er een paar dagen tussenuit samen met je vriendinnen en genieten van authentiek Italïe in een inspirerende omgeving? Casa Castignano is een heerlijke plek om te zijn. Je hoort de stilte, voelt de kracht van de zon en geniet van het uitzicht. Met aandacht voor jezelf en elkaar, kun je genieten, energie opdoen en je laten verwonderen….

Hier kan je je laten verwennen door niet hoeven nadenken over inkopen voor het weekeind omdat deze door ons zijn gedaan. ’s Ochtends heerlijk verse eieren van onze kippen en vele andere seizoensproducten op km 0. Of bij aankomst s’avonds lekker aanschuiven aan tafel en genieten van een door ons bereidde maaltijd. Voor de echte ontspanning kan je een heerlijke shiastsumassage ondergaan.

Hier kan je lekker je gang gaan, thuis zijn of de omgeving verkennen en nieuwe herinneringen maken met elkaar.

 

IDEEEN VRIJE INVULLING: Een wandeling in de omgeving, de bergen of langs het strand • zonnebaden aan de kust met prachtige palmen en oleanders • een bezoek aan de mooie steden in de buurt zoals Ascoli Piceno of Offida • winkelen in San Benedetto del Tronto of een marktje bezoeken.

 

Om te reserveren of voor meer informatie kan je contact met ons op te nemen.

ONGESTOORD CREEREN

Regelmatig horen wij 'als ik een boek ga schrijven, kom ik hierheen.' Een plek vol inspiratie, weinig afleiding, heerlijke rust en als nodig mensen om te spiegelen. Allebei  hebben wij de mooiste thuiswerkplekken en ervaren wij zelf ook de fijne energie die ons en onze plannen voedt. Dus mocht je een idee handvatten willen geven, een bedrijfsplan of boek willen schrijven, een scriptie willen afronden of een onduidelijke sensatie helder willen krijgen, wij bieden een heerlijke plek als thuisbasis om dat tot uiting te laten komen.

WIJNEN ONTDEKKEN

De wijnvelden om ons heen vertellen een mooi verhaal. Het zijn de kleine cantina's die op een ambachtelijke manier hun wijnen maken. De grond wordt omgeploegd en gevoed met de groei van fave (tuinbonen), de druivenranken worden met de hand gesnoeid en de druiventrossen worden met de hand geplukt. In onze Piceno Streek wordt de rode Rosso Piceno Superiore geproduceerd door de in Le Marche bekende Rosso Piceno nog 12 tot 18 maanden te rijpen in eikenhouten vaten. Ook de witte wijn heeft een mooie historie. Men heeft lang gedacht dat de Pecorino druif uitgestorven was. Pas begin jaren tachtig van de vorige eeuw werd in de buurt van Offida een oude Pecorino-wijnstruik herontdekt. Een wijnproducent, ontdekker en bovenal liefhebber uit Offida besloot de wijn, 100% Pecorino, op de markt te brengen.

Wij nemen je graag mee naar de locale cantina's om de wijnen te proeven en de gepassioneerde wijnmakers hun verhaal te laten vertellen. En natuurlijk kan je de wijnen meenemen naar huis. Ben je met het vliegtuig? Samen met picenowijnen.nl  wordt de wijn in Nederland bij je thuisbezorgd. 

Deel met ons je wensen en wij verzorgen een heerlijke vakantie in deze mooie streek.

RETREAT

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd of  voel je spanning in je lijf? Je hebt lol in wat je doet, maar je voelt dat het wringt. Mis jij de energie? De rust? Het plezier? De aandacht?

 

Diep van binnen weet je, je wilt er wat aan doen.  Je voelt de wens om  écht tot rust en tot jezelf te komen...  Laat je dan gedurende een week helemaal onderdompelen.

Retreat Casa Castignano 

Pure ontspanning en aandacht voor jezelf!

Vanuit ontspanning ontstaat ruimte. Ruimte in jezelf. Vanuit stilte ontstaat inzicht....Hoe zou het zijn als je een week lang onverdeelde aandacht mag geven aan jezelf? 

 

Je komt weer in contact met je lichaam. En met je intuïtie. De wijsheid die je van nature in je hebt. Zodat je helder voelt wat je écht wilt en dit kan gaan volgen. En daarmee het leven voor je gaat werken 

Wil je me beter leren kennen of heb je vragen. Laat het me weten. Ik bel je op en we kunnen samen kijken of het iets voor je is. E-mail: mireille.van.haasteren@gmail.com

 

Wil je meer weten?

Lees hier het hele programma 

“In een ontspannen staat woekert inspiratie nu eenmaal als onkruid in een biologische tuin.”

“s'Ochtends schuif je heerlijk aan tafel voor een ontbijt van streekproducten en een vers eitje van onze kippen.

“Het is een prachtige plek om te zijn. Je hoort de stilte, voelt de kracht van de zon en geniet van het uitzicht.”

bottom of page