top of page

puur genieten

Je kijkt over de glooiende heuvels met de druivenranken en olijfgaarden en ziet de zon schitteren in de zee hier 20 minuten rijden vandaan. In de sfeervolle tuin rondom het huis vind je heerlijke verse vruchten en kruiden, mooie ingrediënten voor een pure smaakvolle maaltijd. In de aangrenzende natuur bij het huis kan je fijne wandelingen maken. De tijd staat weer even stil en je laat de dag komen zoals ze komt. Lekker je boek lezen of gewoon zijn. Ook is er een zwembad. De buitenspellen en de ping pong tafel zorgen naast alle ruimte in de vrije natuur voor veel kinderplezier.

WIE WAT WAAR

Elke dag genieten we van deze speciale plek in een stukje nog onontdekt Italië. Sinds 2009 hebben we hier ons leven opgebouwd, de taal eigen gemaakt en de omgeving verkend en ontdekt. Ook hebben we de 'originele' boerenwoning verbouwd. Intussen wonen we als gezin met onze dochters Sara (2008) en Iris (2009) beneden, is er boven een prachtig gastenverblijf en hebben we al hele fijne gasten mogen ontvangen.

 

Het voelt als een plek helemaal voor jezelf en toch ben je niet alleen. Compleet, ruim, met sfeer en goede energie. Het voelt als thuis. Je kan je heerlijk terugtrekken of je zoekt het gezelschap op. Even is deze plek is speciaal voor jou. Geheel vrijblijvend, staan we voor je klaar. En in het nog onbekende en authentieke Le Marche wijzen we je graag de weg, delen we de bijzondere adresjes en de laatste informatie voor activiteiten en bezienswaardigheden.

 

Hier kan je beleven, ervaren, ontdekken en zijn...volg het pure Italiaanse ritme en je hebt een onvergetelijke vakantie in een prachtige omgeving!

Privé Terras met
Adembenemend Uitzicht
Genieten op Km Zero
Heerlijk Mijmeren
Dichtbij de Natuur
Lekker wandelen

“Aanschuiven aan tafel of de landweggetjes ontdekken voor een verzorgde picknick in de olijfgaard. Dat is jezelf verwennen en puur genieten.”

“Je kijkt over de glooiende heuvels met de druivenranken en olijfgaarden. En ziet de zon schitteren in de zee hier 20 min. rijden vandaan.”

“ Een grote trampoline, een klimrek, een schommel en een ping pong tafel zorgen naast alle ruimte in de vrije natuur voor veel kinderplezier.”

bottom of page