top of page

Unieke locatie voor trainingen


Delen en inspireren dat is wat bij Casa Castignano spontaan ontstaat. Daarom is het ook een prachtige plek voor het geven van trainingen......

Hoe heerlijk is het als trainer, coach of therapeut op een unieke plek een kleine groep deelnemers een paar dagen achtereen te begeleiden. Een plek vol fijne energie en inspiratie? Waar je je kan laten verwonderen? Waar je gevoed wordt door de natuur en alles heerlijk gaat stromen. Weer even terug naar de basis en voelen wat echt belangrijk is? Mooie ingredienten die je kan gebruiken om de training nog meer te laten slagen.

Casa Castignano is een unieke plek in het nog authentieke Italië, Le Marche. Rustig gelegen in de heuvels waar de natuur nog ongerept is en het fruit nog vol van smaak. Waar je 's ochtends slaperig de luiken open mag slaan en je zal vergapen aan het prachtige uitzicht. Elk moment en elk seizoen weer anders. Een plek helemaal voor jezelf en toch ben je niet alleen. Compleet, ruim, met sfeer en goede energie. Het voelt als thuis. Even is deze plek is speciaal voor jou. Als je ons nodig hebt, staan we voor je klaar.

De specifieke invulling ontstaat organisch; delen, creëren en inspireren dat is wat hier steeds gebeurt. Als we zelf vanaf onze prachtwerkplekken aan de slag zijn en ook als we heerlijke fijne gasten hebben. Er ontstaat altijd iets moois en gasten kunnen en laten zich opnieuw verwonderen.

Mooie ingrediënten lijkt ons. Dus voor wie een workshop of training wil geven op een speciale locatie, of een boek wil schrijven of een businessplan. Je kunt tevens verwend worden met yoga en shiatsu. Even back to basic, je pas verlangzamen en jezelf weer opladen. Zomaar wat ideeën. Samen kunnen we sparren voor de juiste invulling.

“Door afstand te nemen kom je weer bij je gevoel; je gevoel van creatie.”

#uniekelocatie #delen #inspireren

Categorieën
Recent
Tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page